Βουλή: Συζήτηση σε επιτροπή για το πόθεν έσχες του Τσίπρα
Την επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής θα απασχολήσει την επόμενη εβδομάδα το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Αλεξη Τσίπρα μετά τις καταγγελίες της εφημερίδας "Τα Νέα".
Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα τέθηκε ακροθιγώς στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής από τον βουλευτή της ΝΔ, αντιπρόεδρο της Βουλής και μέλος της επιτροπής Νικήτα Κακλαμάνη.
Άποψη του ήταν πως η Επιτροπή, με τη θεσμική της ιδιότητα, οφείλει να τοποθετηθεί επί του ζητήματος και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Μετά το δημοσίευμα από το Μέγαρο Μαξίμου επεσήμαναν πως ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει -έγκαιρα- την παραχώρηση των μετοχών του στη δήλωση πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2008.
Η επιτροπή αποφάσισε ακόμη να δώσει προθεσμία μια εβδομάδα στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη να προσκομίσει τα παραστατικά που έλειπαν από τις δηλώσεις περιουσιακής του κατάστασης.
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56
Μήνυμα Νετανιάχου προς Ιρανούς: «Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σας - Σας παρακολουθούμε από ψηλά»
23:45