Διπλωματικές πηγές: Η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα παρακολουθεί στενά την υπόθεση Κατσίφα
Ανανεώθηκε:
Με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα παρακολουθεί στενά την υπόθεση του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, ενημερώνουν διπλωματικές πηγές.
Όπως επισημαίνουν, «δεν έχει εκδοθεί τελική απόφαση από το αρμόδιο δικαστήριο».
Την Κυριακή, δημοσιεύματα του αλβανικού τύπου ανέφεραν ότι περατώθηκε η έρευνα των αλβανικών αρχών για τις συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις 28 Οκτωβρίου 2018, σε επεισόδιο με τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας (RENEA) κατά τη διάρκεια επετειακού εορτασμού για τους πεσόντες Έλληνες στρατιώτες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στους Βουλιαράτες.
Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα ο Κατσίφας αυτοκτόνησε, όπως μετέδωσε ο Νικόλας Βαφειάδης για τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.
SPONSORED
Χανιά: Την Τρίτη απολογείται ο 56χρονος που φωτογράφιζε στρατιωτικά αεροπλάνα στο Ακρωτήρι
15:58
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν ασχολούμαστε άλλο με Λεπενιώτη και ΚΑΕ Ολυμπιακός - Έχουν επιληφθεί οι αρχές»
15:47
Ισραήλ: Η αστυνομία συνέλαβε δεύτερο άτομο για τους πυροβολισμούς με τον ένα νεκρό
15:35
Ο ΟΠΕΚ+ αναμένεται να αποφασίσει αύξηση της παραγωγής πετρελαίου για τέταρτη φορά
15:28