ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλευρό της Γεννηματά οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ: «Θα βγει νικήτρια και από αυτή τη μάχη»

Στο πλευρό της Γεννηματά οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ: «Θα βγει νικήτρια και από αυτή τη μάχη»
INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής εύχεται περαστικά στην πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, που εισήλθε εκτάκτως στο νοσοκομείο εξαιτίας της υποτροπής που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της.

Σε ανακοίνωσή της η Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Η Πρόεδρος έχει αποδείξει ότι είναι μια πραγματική μαχήτρια της ζωής και θα βγει σύντομα νικήτρια και από αυτή τη μάχη. Είμαστε και θα παραμείνουμε όλες και όλοι στο πλευρό της».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μεταφέρθηκε εκτάκτως χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε συμπτώματα ειλεού. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής νόσου.

Αναλυτικά, το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.»

Μετά την υποτροπή της κατάστασής της, η κ. Γεννηματά ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς της για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ .

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και
αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική
διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ