ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή σήμερα Μητσοτάκης, Καραμανλής και Σαμαράς

Σε εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή σήμερα Μητσοτάκης, Καραμανλής και  Σαμαράς
ΙΝΤΙΜΕ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί σήμερα στις 18:00 και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής».

Η εκδήλωση έχει θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής - Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη» και διοργανώνεται για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ, με το κόμμα να στέλνει μέσω αυτής ηχηρό μήνυμα ενότητας.

Όλοι οι βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ είναι προσκεκλημένοι και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Πρόσωπο ενδιαφέροντος είναι και ο Αντώνης Σαμάρας, ο οποίος θα δώσει το παρών.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής αναφερόμενος στην εκδήλωση επεσήμανε εκτός του ότι πραγματοποιείται με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, γίνεται για να τμηθεί δύο ακόμη επέτειοι που είναι τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

«Αυτή η εκδήλωση έχει ένα συμβολισμό. Είναι μία εκδήλωση για να γιορτάσουμε πολλά γεγονότα: Την ενότητα του κόμματος, τα 47 χρόνια μας, την πορεία μας στην Ευρώπη, η οποία ας μην ξεχνάμε ότι διακυβεύτηκε πριν από μερικά χρόνια», σημείωσε ο κ. Καραμανλής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 FM.

Στην εκδήλωση πρώτος θα λάβει τον λόγο ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Πέτρος Μολυβιάτης . Θα ακολουθήσει ο πρώην υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής, ενώ αναμένεται να προβληθούν και βίντεο από κομβικές στιγμές στη διαδρομή του κ. Καραμανλή.

Στον χώρο της εκδήλωσης που θα γίνει στον κήπο των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος θα έχουν πρόσβαση μόνο οι προσκεκλημένοι, ενώ από τα ΜΜΕ πρόσβαση στον κήπο, θα έχουν η Δημόσια Τηλεόραση και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που θα δώσουν εικόνες και ήχο pool. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και με live streaming και οι κωδικοί θα δοθούν σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ