ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά: Ευχές για ταχεία ανάρρωση από Βενιζέλο και Σημίτη

Φώφη Γεννηματά: Ευχές για ταχεία ανάρρωση από Βενιζέλο και Σημίτη
INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία δίνει την μάχη της με τον καρκίνο, νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, έστειλαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Κώστας Σημίτης.

«Φώφη, έχω σοκαριστεί. Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά. Τα πολιτικά έχουν δευτερεύουσα και μικρή σημασία. Έχεις μεγάλη δύναμη και θα τα ξεπεράσεις όλα. Φιλιά. ΒΒ». Με αυτό το μήνυμα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος ευχήθηκε περαστικά στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, χθες το απόγευμα, μόλις πληροφορήθηκε την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Προσωπικό μήνυμα για ταχεία ανάρρωση έστειλε χθες το απόγευμα και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης στη Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η κ. Γεννηματά παλεύει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και το βράδυ της Δευτέρας εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Για την ίδια, προέχει αυτή τη στιγμή η υγεία της, με την ίδια σε ανάρτησή της να αναφέρει πως δεν θα συμμετέχει ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Από την πρώτη στιγμή, επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες και έστειλε μήνυμα δύναμης πως θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη με την ασθένειά που την ταλαιπωρεί τόσα χρόνια.

«Δεν μπορώ να δώσω πολλές μάχες μαζί, θα δώσω τη μάχη μου μία μία» φέρεται να είπε.

Ποιοι αντικαθιστούν τη Φώφη Γεννηματά

Για το άμεσο μέλλον του κόμματος, από τη Χαριλάου Τρικούπη δηλώνουν ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει πρόεδρο και μέχρι να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία θα πορευτεί με εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφροίες, τις ημέρες που θα χρειαστεί για να αναρρώσει η Φώφη Γεννηματά, θα την αντικαταστήσουν στο κόμμα ο γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης και στη Βουλή ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ