ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καραμανλής: Ευχές για ταχεία ανάρρωση στην Φώφη Γεννηματά

Κώστας Καραμανλής: Ευχές για ταχεία ανάρρωση στην Φώφη Γεννηματά
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την ομιλία του σήμερα, Τετάρτη, στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής – Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη».

«Επιτρέψτε μου να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στην Φώφη Γεννηματά. Φαντάζομαι διερμηνεύω τα συναισθήματα όλων λέγοντας ότι είμαι σίγουρος ότι θα υπερβεί και αυτή τη δοκιμασία και θα επανέλθει ακμαιότερη από ποτέ» δήλωσε ο κ. Καραμανλής κατά την έναρξη της ομιλίας του.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» είχε βρεθεί το πρωί της Τετάρτης και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έχει αντιδράσει με μηνύματα συμπαράστασης προς την Φώφη Γεννηματά, η οποία καλείται να δώσει μια νέα μάχη με τον καρκίνο. Η πρώτη ήταν το 2008, όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω καρκίνου του μαστού.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, η οποία και αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος, νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Εισήχθη με συμπτώματα ατελούς ειλεού, ωστόσο, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης» ανέφερε η κ. Γεννηματά σε δήλωσή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ