ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Το παράπονο του Άδωνι Γεωργιάδη - Τι είπε για Μανιαδάκη

Βουλή: Το παράπονο του Άδωνι Γεωργιάδη - Τι είπε για Μανιαδάκη
INTIME

Την απαλλαγή Μανιαδάκη για την υπόθεση της Novartis σχολίασε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης εκφράζοντας το παράπονο του για τη στάση συναδέλφων του.

«Σε μια βουλή με συναδελφικό πνεύμα, κάποιοι από σας θα μου ζητούσαν και συγνώμη! Ο μάρτυρας στον οποίο στήριξαν τη βασική κατηγορία εναντίον μου και του Λοβέρδου αθωώθηκε παμψηφεί», είπε και πρόσθεσε πως βάσει των κατηγοριών, όταν του αφαιρέθηκε ο χαρακτηρισμός μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος από την κ. Τουλουπάκη, του ασκήθηκε δίωξη και του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα».

«Πριν από λίγο εξεδόθη βούλευμα της Δικαιοσύνης. Αποσύρονται όλες οι κατηγορίες της Τουλουπάκη, παραδίδεται ομόφωνα αθώος, στην κοινωνία και δεν υπάρχει ένδειξη ή υπόνοια τέλεσης αδικήματος», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης στο πλαίσιο συζήτησης του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές.

Επί της ουσίας του νομοσχεδίου ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως ήταν δύσκολη η κατάρτιση του, καθώς οι ενδιαφερόμενοι είχαν πολλές διαφορές μεταξύ τους που δεν τους επέτρεπαν να συνεννοηθούν. «Μπορεί κανείς να πει δεν χρειάζονται αλλαγές στις λαϊκές αγορές;», διερωτήθηκε.

«Όταν ξεκίνησε η πανδημία και επιτροπή ειδικών εισηγήθηκε το κλείσιμο του εμπορίου και τις λαϊκές ως χώρο συνωστισμού και παίζανε τα κανάλια συνωστισμούς, ποιοι υπουργοί κράτησαν ανοιχτές τις λαϊκές αγορές; Εμείς! Εμείς μπήκαμε στην επιτροπή και είπαμε ότι αν κλείσουν οι αγορές θα υπάρχει πρόβλημα», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ