ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης: Δεν θα αποσύρω την υποψηφιότητά μου από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Παύλος Χρηστίδης: Δεν θα αποσύρω την υποψηφιότητά μου από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ξεκάθαρος πως δεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ακόμα και αν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να συμμετάσχει στην κούρσα διαδοχής της Φώφης Γεννηματά, ήταν ο Παύλος Χρηστίδης.

Σημείωσε πως με τα προηγούμενα δεδομένα για την κούρσα διαδοχής, δεν περνούσε από το μυαλό του και δεν ήταν στις προθέσεις του να κατέβει υποψήφιος, ωστόσο, αποφάσισε να το κάνει για να εκπροσωπήσει τη νέα γενιά.

«Για τη δική μας παράταξη, η οποία εδώ και 8-9 χρόνια στις ηλικίες 18-35 ετών παίρνει κάτω από 4,5% διαρκώς, είναι ζήτημα βιωσιμότητας να εισρεύσει νέα γενικά. Και η δικιά μου υποψηφιότητα αυτό εξυπηρετεί. Το μήνυμα που εισπράττω είναι ότι η νέα γενιά πρέπει να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί θέσεις και απόψεις» είπε.

Σχολιάζοντας μια πιθανή υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου υποστηρίζοντας ότι «έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος και όλο αυτό θα κριθεί από τους πολίτες και τα μέλη της παράταξης».

«Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν χάσω τις εκλογές, θα παραμείνω στο Κίνημα Αλλαγής» διαβεβαίωσε.

«Η αποχώρηση της Φώφης Γεννηματάς δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κενό»

Αναφερόμενος στην αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά ο Παύλος Χρηστίδης τόνισε πως δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κενό, καθώς ό,τι εξέφραζε με τη δουλειά της εδώ και 6 χρόνια είναι κάτι που δεν μπορούσε να το εκφράσει κανένας από τους υπόλοιπους. «Υπήρξε ανάγκη και από την παράταξη και από πολλούς ανθρώπους πώς μπορεί όλο αυτό να εκφραστεί. Γι’ αυτό κάποιοι άνθρωποι κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να εκφράσουμε ως συνέχεια αυτή την πολιτική και να κάνουμε κι ένα restart σε μια νέα σχέση με τους νέους ανθρώπους» σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει και πάλι με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή, παρούσα, αποφασιστική και δυναμική. Και η υποψηφιότητά μου αυτό θέλει να εκφράσει» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση με το αν οι τόσες πολλές υποψηφιότητες εξευτελίζουν το ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι δεν το πιστυεύει, «γιατί το ΠΑΣΟΚ του 6,3% πριν από τέσσερα χρόνια είχε 8 υποψηφίους και κάναμε μια διαδικασία, η οποία συνέβαλε αποφασιστικά στο να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, καθώς 212.00 πολίτες ήρθαν να ψηφίσουν σε μια πολύ ανοιχτή διαδικασία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ