ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατεχόμενα: Αναταράξεις από νέο «ροζ» βίντεο με «πρωταγωνιστή» πολιτικό του ψευδοκράτους

Κατεχόμενα: Αναταράξεις από νέο «ροζ» βίντεο με «πρωταγωνιστή» πολιτικό του ψευδοκράτους
sigmalive.com

Συνεχίζεται ο σάλος στην Τουρκοκυπριακή κοινότητα καθώς μετά το ροζ βίντεο του Ερσάν Σανέρ, κυκλοφόρησε ακόμη ένα, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Τοζούν Τουναλί, ανώτερο στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» του Σερντάρ Ντενκτάς.

Λίγα 24ωρα μετά τις εικόνες με τον αποκαλούμενο «πρωθυπουργό» των κατεχόμενων, Ερσάν Σανέρ, για το οποίο ο τελευταίος κάνει λόγο για προϊόν μοντάζ, το νέο βίντεο εμφανίζει τον Τουλαλί σε σκηνές βιντεοκλήσης με μία ημίγυμνη γυναίκα.

Προηγήθηκε ανάρτηση του Τούρκου καταζητούμενου Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος προειδοποίησε μέσω Twitter με νέες αποκαλύψεις εναντίον όσων Τουρκοκυπρίων πολιτικών στράφηκαν εις βάρος του.

Ο Σεντάτ Πέκερ, με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανέφερε:

«Κύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε την συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία, συμμαχώντας με εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε».

Το βίντεο αναρτήθηκε σε λογαριασμό με την ονομασία «Deli Çavuş» και προκαλεί νέες πολιτικές αναταράξεις στα Κατεχόμενα.

Ο Πέκερ εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ είχε αναφερθεί στο παρελθόν και σε υποθέσεις που αφορούν παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Να σημειωθεί ότι ο «πρωθυπουργός» Ερσάν Σανέρ, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, είχε υποβάλει την παραίτηση της τρικομματικής «κυβέρνησης» μειοψηφίας στον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ