ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Αποχαιρετώ τη Φώφη Γεννηματά με σεβασμό στη γενναιότητα και την εντιμότητά της

Κουτσούμπας: Αποχαιρετώ τη Φώφη Γεννηματά με σεβασμό στη γενναιότητα και την εντιμότητά της
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τη γενναιότητα με την οποία η Φώφη Γεννηματά έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δήλωσή του για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. 

Με βαθιά θλίψη αλλά και μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό της, αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ υπογράμμισε τη γενναιότητα που επέδειξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, στη συλλυπητήρια δήλωση που εξέδωσε.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά, πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, την οποία αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό για την εντιμότητα της, αλλά και τη γενναιότητα με την οποία έδωσε τη μάχη για τη ζωή. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά σε ηλικία 56 ετών μετά από μία γενναία μάχη με τον καρκίνο έχει προκαλέσει θλίψη στον πολιτικό κόσμο. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πέθανε στις 12:04 το μεσημέρι της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η μάχη με τον καρκίνο

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος απευθύνει συλλυπητήρια στους οικείους τους και την οικογένειά της. Όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε ηλικία 44 ετών, όταν η μικρή της κόρη ήταν μόλις δύο ετών.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου», είχε δηλώσει η κυρία Γεννηματά, σε τηλεοπτική συνέντευξή της στον Alpha.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ