ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά - ΣΥΡΙΖΑ: Αναστέλλονται όλες οι πολιτικές εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους

Φώφη Γεννηματά - ΣΥΡΙΖΑ: Αναστέλλονται όλες οι πολιτικές εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους
ΙΝΤΙΜΕ

Αναστέλλει όλες τις πολιτικές του εκδηλώσεις για τις επόμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένδειξη πένθους για την απώλεια της  Φώφης Γεννηματά.

Αυτό γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Η Φώφη Γεννηματά πάλεψε γενναία με τον καρκίνο. Είπε το όνομά του, έσπασε το στίγμα. Έδειξε σε όλους και όλες μας τι σημαίνει να ζεις με αξιοπρέπεια. Και αυτό αξίζει να το θυμόμαστε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της. Σε ένδειξη πένθους ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναστέλλει όλες τις πολιτικές εκδηλώσεις για τις επόμενες ημέρες», αναφέρει ο κ. Τζανακόπουλος.

Θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά εκφράζονται και από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Πάλεψε με θάρρος σε μια άνιση μάχη για τη ζωή επί χρόνια, χωρίς να εγκαταλείψει στιγμή τον στίβο της πολιτικής όπου αφοσιώθηκε πολύ νωρίς», αναφέρεται στο συλλυπητήριο μήνυμα από το γραφείο τύπου του κόμματος.

«Υπήρξε μία από της σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού Κοινοβουλίου, πρωταγωνιστώντας πάντα με αξιοπρέπεια και ευγένεια, είτε στις συγκλίσεις, είτε στις αντιπαραθέσεις. Η Φώφη Γεννηματά φεύγοντας άφησε τη δική της ξεχωριστή παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά της», καταλήγει το μήνυμα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ