ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτή επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα- Επαναφέρει το αίτημα των πρόωρων εκλογών

Ανοιχτή επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα- Επαναφέρει το αίτημα των πρόωρων εκλογών
EUROKINISSI

Το αίτημα των πρόωρων εκλογών επαναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην Washington Post όπου και εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες θα είναι σαφώς καλύτερη από τη σημερινή και κατηγορεί ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν ήθελε ποτέ τις μεταρρυθμίσεις και πως βυθίζει την ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η κυβέρνηση έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη χώρα και κάνει λόγο για πρωτοφανή ανικανότητα σε όλα τα ζητήματα και στο προσφυγικό. Στη συνέντευξή του ο Πρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για μηδενική εμπειρία λέγοντας πως τα στελέχη της δεν έχουν ουσιαστικά εργαστεί ποτέ.

“Υπάρχουν όλων των ειδών οι αριστεροί που αισθάνονται πολύ άνετα πίνοντας τον καφέ τους και ονειρεύονται την επανάσταση. Ο Τσίπρας κορόιδεψε τον ελληνικό λαό. Είπε ψέματα παντού για να κερδίσει την εξουσία. Υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες. Και δυστυχώς οι Ελληνες τον εμπιστεύθηκαν ” τονίζει ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως στην Ελλάδα αξίζει μια σοβαρή και ικανή κυβέρνηση με καλούς ανθρώπους στις ανώτερες θέσεις.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως προσπαθεί να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ και επισημαίνει πως ένας από τους λόγους που ο ίδιος ζητά εκλογές είναι το γεγονός ότι υπάρχει διάβρωση στους δημοκρατικούς θεσμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ