ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετικό για κορωνοϊό και το μοριακό τεστ του Κώστα Καραμανλή

Θετικό για κορωνοϊό και το μοριακό τεστ του Κώστα Καραμανλή
INTIME

Επιβεβαιώθηκε και από το μοριακό τεστ ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

Ο υπουργός Μεταφορών, ο οποίος βρισκόταν σήμερα στη Βουλή για τη συζήτηση του νομοσχεδίου του για τις άδειες και τα διπλώματα οδήγησης, είχε υποβληθεί σε rapid test χθες, που έδειξε αρνητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής αιστάνθηκε αδιαθεσία και επανέλαβε τη διαδικασία του rapid test, το οποίο αυτή τη φορά βγήκε θετικό.

Ο ίδιος έστειλε μήνυμα μέσω facebook επισημαίνοντας ότι «χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.»

Αναλυτικότερα αναφέρει:

«Πάντα προτιμούσα πρώτα να μου λένε τα άσχημα νέα και μετά τα θετικά…

»Το κακό λοιπόν είναι ότι είμαι θετικός στον κορωνοιό, το καλό όμως είναι ότι χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

»Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορες την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό.

»Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία. Επέστρεψα στο γραφειo μου και αμέσως έκανα νεο rapid test το οποιο βγήκε θετικό. Περιμένω σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα και του μοριακού, που θα επιβεβαιώσει τη διάγνωση.

»Ενημέρωσα αμέσως τον Πρόεδρο της Βουλής. Και αυτονόητα, παραμένω απομονωμένος, ενημερώνω τις επαφές μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών.

»Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ