O εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ αναλαμβάνει καθήκοντα Γεν. Προξένου στη Νέα Υόρκη
Καθήκοντα Γενικού Προξένου στη Νέα Υόρκη αναλαμβάνει ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Κώστας Κούτρας.
Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους όλοι οι υπουργοί Εξωτερικών με τους οποίους συνεργάστηκε ο κ. Κούτρας. Ο Νίκος Κοτζιάς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο κ. Πέτρος Μολυβιάτης. Επίσης, παραβρέθηκαν, ο υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης, η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Όλγα Γεροβασίλη και ο πρώην εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ και νυν εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο κ. Κούτρας εκτός από το ότι χειρίσθηκε επικοινωνιακά τα μεγάλα εθνικά θέματα άνοιξε την πόρτα του Υπουργείου Εξωτερικών στην ευρεία χρήση των social media.
Ο κ. Κούτρας αναχωρεί για τη Νέα Υόρκη λίγο πριν το Πάσχα και αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στις 3 Μαΐου. Διάδοχός του είναι ο κ. Στρ.Ευθυμίου.
Αρχίζει ξανά η ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου - Ελλάδας: Γαλλικό πλοίο ζήτησε άδεια για βυθομετρήσεις
17:57
Η νίκη στη λοταρία κάνει τους άνδρες να παντρεύονται και τις γυναίκες να χωρίζουν, σύμφωνα με μελέτη
17:56
Μητσοτάκης σε αγρότες στη Λάρισα: «Στόχος να ξεκινήσει από 1η Νοεμβρίου το αφορολόγητο πετρέλαιο»
17:49
Μητσοτάκης live: Η Ελλάδα είναι πλέον μια χώρα ανθεκτική στις δυσκολίες
17:44