ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση Βελόπουλου στον Μητσοτάκη για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Ερώτηση Βελόπουλου στον Μητσοτάκη για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς
INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ερώτηση στον πρωθυπουργό για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού κατέθεσε στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος επικαλούμενος πληροφορίες από αναρτήσεις στο Διαδίκτυο τον καλεί να απαντήσει για ποιους λόγους εμμένει στην επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού με ένα αμφίβολης αποτελεσματικότητας και μεγάλης επικινδυνότητας σκεύασμα.

Η ερώτηση απευθύνεται και προς τους υπουργούς Υγείας Θάνο Πλεύρη και Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη.

Η ερώτηση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης:


ΠΡΟΣ: Τον κ. Πρωθυπουργό

Τον κ. Υπουργό Υγείας

Τον κ. Υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας

ΘΕΜΑ: «Υπεράριθμες παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορωνοϊού καταγράφονται στο σύστημα της ΕΕ “EudraVigilance” χωρίς να δημοσιοποιεί το γεγονός η κυβέρνηση και με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού να συνεχίζει να ισχύει»

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Έχουμε πληροφορηθεί από αναρτήσεις στο Διαδίκτυο για το ότι με βάση τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ «EudraVigilance», ενός συστήματος που έχει σχεδιαστεί για την καταγραφή των πιθανολογούμενων παρενεργειών φαρμάκων(ή συναφών σκευασμάτων) που αναφέρονται κατά τη διάρκεια της προεγκριτικής και μετεγκριτικής τους φάσης, μέχρι τις 19 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, είχαν καταγραφεί 28.103 θάνατοι και 2.637.525 παρενέργειες, μετά τον εμβολιασμό κατά του ιού “COVID 19”, ενώ αναφέρεται ότι oι μισές περίπου παρενέργειες εκ των ανωτέρω είναι σοβαρές, δηλαδή ένας αριθμός περί τις 1.249.109! Επειδή τα προηγούμενα αριθμητικά μεγέθη είναι τεράστια για να καταγραφούν ως «απλές» διαχειρίσιμες παρενέργειες ενός σκευάσματος φαρμακοβιομηχανίας που χορηγείται μαζικά στον πληθυσμό της πατρίδας μας, προκαλεί εύλογα ερωτήματα, το γιατί η κυβέρνηση της χώρας δεν δημοσιοποιεί τα σχετικά στοιχεία και εμμένει στην επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού των Ελλήνων με ένα αμφίβολης αποτελεσματικότητας και σίγουρα, μεγάλης επικινδυνότητας σκεύασμα εμβολίου.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται ο κ. Πρωθυπουργός και οι κ. κ. Υπουργοί:

1. Ισχύει ότι με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ «EudraVigilance», μέχρι τις 19 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους είχαν καταγραφεί 28.103 θάνατοι και 2.637.525 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του ιού “COVID 19” και ότι οι μισές περίπου παρενέργειες εξ’ αυτών είναι σοβαρές;
Αθήνα, 6/11/2021

2. Αν αληθεύουν τα παραπάνω καταγραφόμενα, ποιοι είναι οι λόγοι που η κυβέρνηση της χώρας δεν δημοσιοποιεί τα σχετικά στοιχεία και εμμένει στην επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού των Ελλήνων με ένα αμφίβολης αποτελεσματικότητας και σίγουρα, μεγάλης επικινδυνότητας σκεύασμα εμβολίου;
Ο ερωτών Βουλευτής ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ