ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Κουτσούμπα στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις

Επίθεση Κουτσούμπα στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση ότι επιχειρεί να κοροϊδέψει τους πολίτες, έχοντας συμφωνήσει με το κουαρτέτο την συντριπτική πλειοψηφία των άγριων μέτρων, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στρέφοντας τα βέλη του προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι ενώ είχε επενδύσει στο ρόλο ΔΝΤ- ΗΠΑ, τώρα εμφανίζεται να είναι κοντά στις θέσεις Ε.Ε.- Γερμανίας.

"Προσπαθεί να περάσει την αντίληψη ότι τάχα οι Ευρωπαίοι εταίροι της θέλουν να υπογράψουν μια καλή συμφωνία, αλλά το κακό ΔΝΤ δεν τους αφήνει γιατί αυτό είναι που θέλει να ρουφήξει το αίμα μας και εμποδίζει την πρόοδο των συζητήσεων, ενώ η Μέρκελ, Ολάντ και Σια, απλώς θέλουν να μας γλύψουν τις ματωμένες πληγές, προς ανακούφισή μας μάλιστα... Γκραν γκινιόλ δηλαδή", είπε στην ομιλία του, στη Βουλή, για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια σε κόμματα και επιχειρήσεις ΜΜΕ.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σχολιάζοντας την ευρωπαϊκή περιοδεία Τσίπρα, διερωτήθηκε από ποιον ζητάει βοήθεια ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι παίζεται ένα ακόμα επεισόδιο στο κακοπαιγμένο σίριαλ της διαπραγμάτευσης.

Δήλωσε ότι το ΚΚΕ θα στηρίξει την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, αν και –όπως είπε- η σαπίλα δεν γιατρεύεται με εξεταστικές επιτροπές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ