ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά ΕΡΤ για την κάλυψη της διάσκεψης για την Λιβύη στο Παρίσι

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά ΕΡΤ για την κάλυψη της διάσκεψης για την Λιβύη στο Παρίσι
INTIME / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σφοδρή κριτική στην ΕΡΤ για την κάλυψη της διάσκεψης για την Λιβύη στο Παρίσι, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει, «η ΕΡΤ του κ. Ζούλα έσπευσε σήμερα να επιβεβαιώσει ότι, πέρα από τις λίστες Πέτσα, πάντα υπάρχουν και οι πρόθυμοι δουλοπρεπείς».

«Το δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης "αποκάλυψε" ότι για πρώτη φορά Έλληνας Πρωθυπουργός συμμετείχε σε διάσκεψη για τη Λιβύη, όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο πρώτος πρωθυπουργός που εκπροσώπησε τη χώρα σε διάσκεψη για την Λιβύη ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στις 12 και 13 Νοεμβρίου του 2018 στο Παλέρμο. Στις συνόδους που ακολούθησαν, στο Βερολίνο, η χώρα μας δεν συμμετείχε με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη» τονίζει η Κουμουνδούρου.

Ακολούθως στρέφει τα πυρά της και κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Εχθές τα ίδια με την ΕΡΤ υποστήριξε και ο εθνικός μας ψεύτης Γιάννης Οικονόμου για να τον διαψεύσει ο Γιώργος Κατρούγκαλος».

«Η αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα δυστυχώς γίνονται ψιλά γράμματα για την ΕΡΤ όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει την προπαγάνδα του Μαξίμου. 'Αξιος ο διπλασιασμός του μισθού σας, κ. Ζούλα» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ικανοποίηση της Αθήνας για τα συμπεράσματα της διεθνούς διάσκεψης

Το ρόλο της Ελλάδας ως δύναμης ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και την ετοιμότητά της να συνδράμει ώστε να πετύχει η εκλογική διαδικασία στη Λιβύη ανέδειξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρέμβασή του στη Διάσκεψη Κορυφής των Παρισίων, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συνεργαστεί, τόσο διμερώς όσο και ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη νέα εκλεγμένη κυβέρνηση της Λιβύης.

Υπογράμμισε ακόμη ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξαναρχίσει τις συζητήσεις για συμφωνία οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών με μία πραγματικά αντιπροσωπευτική κυβέρνηση της Λιβύης, που θα συγκροτηθεί με βάση την ελεύθερη βούληση του λιβυκού λαού και θα σέβεται τους κανόνες το Διεθνούς Δικαίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ