ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυτεχνείο: Κατέθεσε στεφάνι η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Πολυτεχνείο: Κατέθεσε στεφάνι η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στεφάνι κατέθεσε στο Πολυτεχνείο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Παρόντες, ανάμεσα σε άλλους, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής Α' Αθηνών Νίκος Φίλης, ο πρώην γραμματέας Πάνος Ρήγας, ο βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών και τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης, και η βουλεύτρια Δυτικής Αθήνας και τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας, Χαρά Καφαντάρη.

Δείτε βίντεο:

Σε δήλωσή του ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε για την σημερινή επέτειο μνήμης:

«Τιμούμε σήμερα την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τους νεκρούς που αποτελούν τη ρίζα της σημερινής μας Δημοκρατίας. Αυτή τη Δημοκρατία είναι που πρέπει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Για την αλληλεγγύη, την ισότητα, την ελευθερία. Για να νικήσει η ζωή για να δικαιωθούν οι αγώνες της νεολαίας της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973».

Νωρίτερα, υπήρξε ένταση και σημειώθηκαν μικροεπεισόδια, με ομάδες φοιτητών που είχαν φράξει την είσοδο του ιστορικού χώρου να επιχειρούν να εμποδίσουν βουλευτές και τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ να αποτίσουν φόρο τιμής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ