Μητσοτάκης: Πρέπει να τελειώσει η παρωδία που λέγεται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
«Ήρθε η ώρα να σφυρίξετε τη λήξη αυτής της παρωδίας που λέγεται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης. Σας γύρισαν την πλάτη, σας είπαν ψέματα, σας κορόιδεψαν, διώξτε τους», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο 10ο τακτικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιείται στο κλειστό Γυμναστήριο Ευόσμου.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης Τσίπρα. Έκανε λόγο για «παρέα του Μαξίμου», που έχει βάλει κλούβες της Αστυνομίας έξω από αυτό, («δεν μπορούν να βγουν από το Μαξίμου, δεν μπορούν να βγουν στη νέα γενιά» ανέφερε χαρακτηριστικά) και η οποία «ήρθε η ώρα να φύγει».
«Η κυβέρνηση διέψευσε κατεξοχήν τις προσδοκίες της νέας γενιάς, είναι πιο παλιό από το παλιό. Οι νέοι δεν παραμυθιάζονται. Να πούμε στον κ. Τσίπρα ότι ήρθε η ώρα να φύγει. Να φύγει αυτή η Αριστερά. Η νίκη έρχεται από τη Θεσσαλονίκη», επισήμανε.
Επίδομα Παιδιού Α21: Πότε γίνονται οι πληρωμές των τριών επόμενων δόσεων
00:30
Μαζωνάκης: Τα 87 «εξαφανισμένα» λεπτά, η φωτογραφία που ανακτήθηκε και ο «καθαρισμός» των στοιχείων
23:57
Θεσσαλονίκη: Με το «Ανήκω σε μένα» αποχαιρέτησε τον Μαζωνάκη ο Ρέμος - Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία
23:47
Γαλλία: Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή μετά από έξι χρόνια απουσίας
23:36