Με επικεφαλής τον Τσίπρα το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου
Τη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τίμησε σήμερα, με τη κατάθεση στεφανιού στον ιστορικό χώρο, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλο.
Εκτός του Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν οι Νίκος Φίλης, Όλγα Γεροβασίλη, Κώστας Ζαχαριάδης, Παναγιώτης Ρήγας και άλλοι.
«Τιμούμε του νεκρούς του Πολυτεχνείου, τις ρίζες της σημερινής μας Δημοκρατίας», δήλωσε αμέσως μετά τη κατάθεση του στεφάνου ο Δ.Τζανακόπουλος. «Αυτή τη Δημοκρατία, είναι που πρέπει σήμερα, περισσότερο από πότε, να την υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Για την αλληλεγγύη, για την ισότητα, την ελευθερία. Για να νικήσει η ζωή. Για να δικαιωθούν οι αγώνες της νεολαίας, της μεγάλης εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το 1973», σημείωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα το απόγευμα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα λάβει μέρος στη μεγάλη πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία, με επικεφαλής τον πρόεδρο του, Αλέξη Τσίπρα.
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00