ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επέτειος Πολυτεχνείου - Χριστοδουλάκης: Ο αγώνας για ελευθερία είναι πάντα οδηγός μας

Επέτειος Πολυτεχνείου - Χριστοδουλάκης: Ο αγώνας για ελευθερία είναι πάντα οδηγός μας
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

«Το όχι των νέων στα κατεστημένα, η πίστη στη δημοκρατία, ο αγώνας για ελευθερία, η απαίτηση για μια καλύτερη ζωή. Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι πάντα οδηγός μας» αναφέρει ο γραμμτέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, στο μήνυμα μου για την 48η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ προσθέτει ότι οι σημερινές απειλές, η πανδημία, η κλιματική κρίση, οι ανισότητες που διευρύνονται, η ποιότητα της δημοκρατίας μας, αποτελούν τα πεδία των νέων αγώνων μας.

«Το Κίνημα Αλλαγής προβάλλει και πάλι ως ο εκφραστής των ελπίδων του λαού μας, για μια κοινωνία όρθια, περήφανη, δίκαιη. Μια κοινωνία αξιοπρέπειας, χωρίς φόβο, διχασμό και διακρίσεις. Με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή», τονίζει ο κ. Χριστοδουλάκης.

Οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης πραγματοποιούνται κανονικά μετά από την περσινή αναβολή τους λόγω πανδημίας, αλλά με την τήρηση αυστηρών μέτρων προστασίας για όλους τους συμμετέχοντες.

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς κορωνοϊού, το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΕΜΠ αποφάσισε ότι έως και την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου θα υπάρξει αυξημένη φύλαξη του συγκροτήματος Πατησίων του ΕΜΠ από την υπηρεσία φύλαξης του ιδρύματος και παράλληλα τα κτήρια του συγκροτήματος, στην Πατησίων, θα είναι κλειστά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ