ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρύφωνας Αλεξιάδης: Αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ μιλούσε στη Βουλή

Τρύφωνας Αλεξιάδης: Αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ μιλούσε στη Βουλή
INTIME NEWS

Ξαφνική αδιαθεσία αισθάνθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, ενώ μιλούσε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση για την κύρωση του απολογισμού του οικονομικού έτους 2019, ζήτησε να διακόψει καθώς δεν αισθανόταν καλά.

«Δεν αισθάνομαι καλά», είπε και κατέβηκε από το βήμα και κατευθύνθηκε στο έδρανο του. Δίπλα του έσπευσαν σε βοήθεια άλλοι βουλευτές, ενώ από την έδρα ζητήθηκε η άμεση είσοδος γιατρού στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Κοινοβουλίου, όπου υποβλήθηκε σε καρδιογράφημα το οποίο βγήκε «καθαρό». Συνεργάτες του έλεγαν ότι είχε ταχυκαρδία, αποδίδοντάς τη στην κούραση που είχε μετά τη συμμετοχή του στην πορεία του Πολυτεχνείου. Για προληπτικούς λόγους κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως ο Τρύφων Αλεξιάδης είχε υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο και πριν ένα χρόνο περίπου, επίσης στη Βουλή. Οι γιατροί συνάδελφοι του, με πρώτο τον Παύλο Πολάκη του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι γιατροί τότε είχαν εντοπίσει έναν όγκο στον εγκέφαλο, με τον βουλευτή να υποβάλλεται τελικά σε χειρουργείο για την αφαίρεσή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ