ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Να αποδοκιμάσει ο Μητσοτάκης τις δηλώσεις Σκέρτσου

ΣΥΡΙΖΑ: Να αποδοκιμάσει ο Μητσοτάκης τις δηλώσεις Σκέρτσου
Intime

Να αποδοκιμάσει τη δήλωση του στενού του συνεργάτη Άκη Σκέρτσου ότι δεν υπάρχουν έρευνες που να δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό, καλεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας ταυτόχρονα ότι «την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους».

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «ο στενότερος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, υπουργός Επικρατείας, κ. Σκέρτσος, χθες μετά την πρόταση του κ. Τσίπρα για αυστηρότερα μέτρα στους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, μας ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί ''δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό για να επιβάλλεται να εμβολιαστούν, ώστε να προστατεύσουν όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους''».

Και προσθέτει: Μετά τις εκκλησίες και με την αστυνομία η κυβέρνηση ομολογεί πως διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία.

Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν αποδοκιμάζει τη δήλωση Σκέρτσου και δεν λαμβάνει μέτρα για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους και επιβάλλουν πρόστιμα σε ανεμβολίαστους πολίτες, τόσο θα επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι για τη δημόσια υγεία.

Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ