ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης κατά Τσίπρα: Εύχεται lockdown χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση

Πλεύρης κατά Τσίπρα: Εύχεται lockdown χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση
«Το ΕΣΥ, όπως άντεξε, θα αντέξει και η οικονομία θα μείνει ανοιχτή», λέει ο κ. Πλεύρης ΙΝΤΙΜΕ

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με αφορμή προβλέψεις του Αλέξη Τσίπρα για την πανδημία.

Όπως αναφέρει ο υπουργός σε ανακοίνωσή του: «Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας σε όλη την Ευρώπη ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται και πάλι ανεύθυνα και χρησιμοποιεί την πανδημία ως ευκαιρία να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη.

"Προβλέπει" ως Κασσάνδρα την κατάρρευση του ΕΣΥ και εύχεται ένα νέο lockdown δίχως να κάνει καμία ουσιαστική πρόταση», και προσθέτει:

«Για μια ακόμη φορά θα διαψευστεί. Το ΕΣΥ, όπως άντεξε, θα αντέξει και η οικονομία θα μείνει ανοιχτή».

Τσίπρας: Η ανικανότητα Μητσοτάκη οδηγεί σε εκατόμβη θυμάτων

Υπενθυμίζεται πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του στο TRT κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα, προειδοποιώντας πως «η ανικανότητα Μητσοτάκη οδηγεί και σε εκατόμβη θυμάτων και σε lockdown που θα μπορούσε να αποφευχθεί».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑκατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «έχει πετάξει λευκή πετσέτα και οι ευθύνες του είναι βαρύτατες».

Ακόμη, έκανε λόγο για «κυβέρνηση πρόχειρη και κυνική» και εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, που, όπως είπε, «διαρκώς πανηγύριζε» για το τέλος της πανδημίας και υποστήριζε ότι ο εμβολιασμός αρκεί, χωρίς να ενισχύσει τη δημόσια υγεία.

«Ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε ότι είναι μια πανδημία ανεμβολίαστων και ότι δεν έχει ξεφύγει, ο ίδιος λέει πως ό,τι και να γίνει δεν θα κάνει λοκντάουν» δήλωσε, προσθέτοντας ότι είναι απαραίτητα τα μέτρα ενίσχυσης του υγειονομικού προσωπικού και η αυστηροποίηση των υπαρχόντων μέτρων σε ό,τι αφορά επαγγελματικές κατηγορίες που έρχονται σε επαφή με τον πολίτη, φέρνοντας ως παράδειγμα τα Σώματα Ασφαλείας και διερωτώμενος αν θα δημοσιευθούν τα ποσοστά εμβολιασμού τους», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ