ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην προσωπική του μάχη με τον κορωνοϊό αναφέρθηκε ο Σπήλιος Λιβανός

Στην προσωπική του μάχη με τον κορωνοϊό αναφέρθηκε ο Σπήλιος Λιβανός
O Σπήλιος Λιβανός απηύθυνε έκκληση σε όλους να κάνουν το εμβόλιο ΙΝΤΙΜΕ

Τη δική του εμπειρία από τη μάχη με τον κορωνοϊό κατέθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, μιλώντας μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή, για το νομοσχέδιο που αφορά στον εκσυγχρονισμό για την ίδρυση και λειτουργία κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

Xαρακτήρισε την Covid-19 «σκληρό και επικίνδυνο αντίπαλο» και τόνισε ότι «η μόνη λύση για να τον αντιμετωπίσουμε και να φύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη είναι όλοι να εμβολιαστούμε».

O κ. Λιβανός απηύθυνε έκκληση σε όλους να κάνουν το εμβόλιο, λέγοντας:

«Ξέρω ότι είναι ένας πολύ σκληρός και επικίνδυνος αντίπαλος. Και για την αρρώστια αυτή έχουμε μόνο μια λύση για να την αντιμετωπίσουμε: να εμβολιαστούμε. Αυτοί που έκαναν τις δύο δόσεις να κάνουν και την τρίτη δόση και αυτοί που δεν είχαν πειστεί να τρέξουνε να την κάνουνε. Και εμείς, οι εκπρόσωποι του λαού στη Βουλή πρέπει να προσπαθήσουμε, μιλώντας με τον κόσμο, να πείσουμε 9, 10, ή έστω και έναν, να πάει να εμβολιαστεί. Αυτή είναι η μόνη άμυνα μας και το όπλο μας για να φύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη».

Τις τελευταίες επτά ημέρες έχουν ανακοινωθεί στη χώρα μας 47.716 μολύνσεις. Παράλληλα πριν μία εβδομάδα στις ΜΕΘ νοσηλευονταν διασωληνωμένοι 556 ασθενείς και ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσε 43 νέους θανάτους, ενώ χθες οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 612 και ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 93 νέους θανάτους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ