ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσφορία Μητσοτάκη για τις χθεσινές εκλογές της ΟΝΝΕΔ

Δυσφορία Μητσοτάκη για τις χθεσινές εκλογές της ΟΝΝΕΔ
EUROKINISSI

Ανοιχτό το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να μην αναγνωρίσει τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ αφήνουν στη Συγγρού, μετά την έντονη δυσφορία του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώνεται συνεχώς και μιλώντας στους συνεργάτες του εκφράζει έντονη δυσφορία για την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην έναρξη της διαδικασίας, την ώρα που πολλά στελέχη της Συγγρού επιρρίπτουν ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα για προσπάθειες χειραγώγησης ς του αποτελέσματος.

Σημειώνεται ότι οι κάλπες για την εκλογή των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής της και των συνέδρων της ΟΝΝΕΔ για το συνέδριο του κόμματος, οι οποίες ήταν να ανοίξουν το μεσημέρι, άνοιξαν τελικά λίγο πριν τις 12 το βράδυ, με το κλίμα να είναι τεταμένο.

Στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, αναφέρουν ότι δεν τιμά την ιστορία της ΟΝΝΕΔ αλλά ούτε και τα μέλη της η εικόνα συγκεκριμένων κομματικών στελεχών και πρώην στελεχών που εμποδίζουν τους νέους να εκλέξουν οι ίδιοι τους εκπροσώπους τους.

"Η νέα γενιά πρέπει να έχει τη δική της φωνή, όχι να εκπροσωπείται από 40χρονους κομματικούς παράγοντες", λένε μέλη της ΟΝΝΕΔ μετά το χθεσινό συνέδριο, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΝΔ να αποδοθούν ευθύνες για το φιάσκο.

Σύμφωνα με τους ίδιους συνεργάτες, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ζητήσει άμεσα εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη για την κατάσταση στη Νεολαία, πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Το 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει την άλλη εβδομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ