ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός - Κουτσούμπας: Χρεοκόπησε η κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας

Κορωνοϊός - Κουτσούμπας: Χρεοκόπησε η κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε στη Βουλή, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης επερώτησης του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας. INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε τη Δευτέρα στη Βουλή, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης επερώτησης του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Χρεοκόπησε η κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας», ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ και έκανε λόγο για πολιτική που βρίθει αντιφάσεων και αντιθέσεων. Ο κ. Κουτσούμπας στράφηκε και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι το διάγγελμά του για την εμπέδωση της ατομικής ευθύνης αποτελεί «αναμνηστική δόση στην κοροϊδία».

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα οι αντιφατικές τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών και το αναποδογύρισμα της πραγματικότητας, υπονομεύουν την επιχείρηση εμβολιασμού και τροφοδοτούν με επιχειρήματα του κάθε λογής αρνητές.

Παράλληλα, επέκρινε την κυβέρνηση ότι μειώνει τα κονδύλια για την υγεία - «μειώνετε κατά 139 εκατ. τη χρηματοδότηση των νοσοκομείων και κατά 245 εκατ. ευρώ τις παροχές υγείας, για ποια ενίσχυση μιλάτε;», διερωτήθηκε απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα και μίλησε για εξάντληση της υπομονής των πολιτών. «Συνεχίζετε το ίδιο τροπάρι όταν έχει αποδειχθεί ότι το εμβόλιο αν και πολύτιμο αγαθό από μόνο του είναι ανεπαρκές, τι κι αν οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι χρειάζεται μέτρα πρόληψης», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ