ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης: Tο πρωτόκολλο συνεργασίας με τη Ρωσία ανοίγει το δρόμο για την επίσκεψη Μητσοτάκη

Βαρβιτσιώτης: Tο πρωτόκολλο συνεργασίας με τη Ρωσία ανοίγει το δρόμο για την επίσκεψη Μητσοτάκη
Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας είναι μία επιτυχής συμφωνία που ανοίγει το δρόμο για μια νέα βαθύτερη συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας facebook

Τις βάσεις για μια «αποδοτική και επιτυχημένη επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη» στη Μόσχα αλλά και μια νέα βαθύτερη συνεργασία με τη Ρωσία, βάζει το Πρωτόκολλο Συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης μετά την υπογραφή της συμφωνίας.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στη ρωσική πρωτεύουσα, συμπροέδρευσε σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στη 13η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή για τη Βιομηχανική, Επιστημονική και Τεχνολογική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα.

Όπως γνωστοποιεί με ανάρτησή του στο Twitter, συνυπέγραψε με το συμπρόεδρο υπουργό Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βιτάλι Σαβέλιεφ το Πρωτόκολλο Συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας.

«Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας είναι μία επιτυχής συμφωνία που ανοίγει το δρόμο για μια νέα βαθύτερη συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας και βάζει τις βάσεις για μια αποδοτική και επιτυχημένη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη» επισήμανε περαιτέρω ο αναπληρωτής υπουργός.

Χθες το βράδυ, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της επίσκεψής του στη Ρωσία, ο κ. Βαρβιτσιώτης συναντήθηκε στην ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα με Έλληνες επιχειρηματίες.

«Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά σήμερα στην ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα με τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία. Ο ακρογωνιαίος λίθος της συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας βρίσκεται στην οικονομία. Έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες επιχειρηματίες. Είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές μας!» υπογράμμισε σε σχετική ανάρτησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ