Εξοργισμένος ο Κ. Μητσοτάκης με τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ
Μέσα την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του για την ΟΝΝΕΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εμφανίζεται οργισμένος από την εικόνα που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της νεολαίας στη Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες θέλουν τον κ. Μητσοτάκη να σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών που ανακοινώθηκε, καθώς στη Συγγρού κάνουν λόγο για φιάσκο, ενώ συνεργάτες του Προέδρου του κόμματος αφήνουν σαφή υπονοούμενα για μία απόλυτα διαβλητή διαδικασία. Μάλιστα υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν πως ουσιαστικά δεν έγιναν ποτέ εκλογές κια πως κάποιοι θέλησαν να χειραγωγήσουν το αποτέλεσμα και να ελέγξουν καταστάσεις.
Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Βασίλη Γεωργιάδη, με το κλίμα να είναι τόσο βαρύ που είναι πολύ πιθανό οι εξηγήσεις αυτές να ζητηθούν εγγράφως και αν μην υπάρξει κατ ιδίαν συνάντηση.
Ειναι χαρακτηριστικό πως μέλη της ΟΝΝΕΔ επεσήμαναν πως «η νέα γενιά πρέπει να έχει τη δική της φωνή, όχι να εκπροσωπείται από 40χρονους κομματικούς παράγοντες» και μάλιστα έχουν σπεύσει να ζητήσουν από την ηγεσία του κόμματος να ξεκαθαρίσει άμεσα την κατάσταση.
Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη μάλιστα, μιλώντας στο CNN, άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΟΝΝΕΔ να μην εκπροσωπηθεί με συνέδρους στο 10ο τακτικό συνέδριο του κόμματος που ξεκινά την Παρασκευή στην Αθήνα επισημαίνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και πως δεν θα ανεχθεί παρόμοια φαινόμενα.
SPONSORED
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην παλαιά Εθνική Αθηνών - Κορίνθου
10:23
Η Αυστραλία διώχνει τους επενδυτές από την Κίνα - «Προστασία» για τις σπάνιες γαίες
10:14
Κορυφαίος προορισμός με κινηματογραφική λάμψη η Σκόπελος - «Η καρδιά του Mamma Mia»
10:14
Πάνω από 80.000 δικαιούχοι e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ πάνε «ταμείο» σήμερα - Όλες οι πληρωμές
10:10