ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση... στο πόδι Δένδια - Τσαβούσογλου

Συνάντηση... στο πόδι Δένδια - Τσαβούσογλου
Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν συζήτηση κοινωνικού περιεχομένου. Twitter/Υπουργείο Εξωτερικών

Σύντομη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο Υπουργικής Συνόδου του ΟΑΣΕ στη Στοκχόλμη.  

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν συζήτηση κοινωνικού περιεχομένου, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο περιθώριο της υπουργικής συνόδου του ΟΑΣΕ στη Στοκχόλμη, ο Νίκος Δένδιας είχε συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών της Ανδόρρας, Maria Ubach Font.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η σχέση Ελλάδας-Ανδόρρας, κυρίως εντός διεθνών οργανισμών, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Επίσης, ο Έλληνας ΥΠΕΞ είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Βουλγαρίας Σβετλάν Στόεφ. Οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα συνεργασίας Ελλάδας- Βουλγαρίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ