Στο Τελ Αβίβ την Τρίτη ο πρωθυπουργός για την τριμερή Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ
Ανανεώθηκε:
Στο Τελ Αβίβ μεταβαίνει αύριο, Τρίτη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις εργασίες της τριμερούς Συνόδου Κορυφής με το Ισραήλ και την Κυπριακή Δημοκρατία, στις οποίες θα τεθούν, μεταξύ άλλων, επί τάπητος οι τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η στάση της Τουρκίας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί στις 11:15 με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ.
Στις 12:30 ο κ. Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Ναφτάλι Μπένετ θα κάνουν δηλώσεις προς τον Τύπο, και θα ακολουθήσει η τριμερής συνάντηση κορυφής.
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού περιλαμβάνει στις 15:00 συνάντηση με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ιτσχάκ Χέρτζογκ, στο προεδρικό μέγαρο.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Ισραήλ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πως θα γίνει ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων στην περιοχή και των κοινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι τρεις χώρες, καθώς και συζήτηση για την περαιτέρω διεύρυνση των τομέων συνεργασίας.
Αναμένεται μάλιστα ότι οι τρεις ηγέτες θα υιοθετήσουν Κοινή Διακήρυξη για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.
ΕΛΤΑ: Ανανέωση του στόλου με 250 ηλεκτρικά δίκυκλα ελληνικής παραγωγής
14:02
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: F-22 Raptor και Stratotanker έστειλε ο Τραμπ στο Ισραήλ: «Αν σπείρεις τον άνεμο, θα θερίσεις θύελλες» προειδοποιεί το Ιράν
13:57
Τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη: Τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις όλη τη χώρα - Ποιοι απεργούν
13:51
Χαλκίδα: Διασωληνωμένος 14χρονος μετά από τροχαίο - Πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου των γονιών
13:49