ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Ψεύτης με περικεφαλαία ο Μητσοτάκης - Μηνύματα σε ΚΙΝΑΛ και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Ψεύτης με περικεφαλαία ο Μητσοτάκης - Μηνύματα σε ΚΙΝΑΛ και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ
INTIME NEWS / Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ / ANDREA BONETI

Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε το βράδυ της Πέμπτης από τα Ιωάννινα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι μιλάει «για μια οικονομία που ανθίζει και για μια πανδημία που τελειώνει».

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος από το πρωί βρίσκεται στα Ιωάννινα, άσκησε κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί όπως είπε, «από το πλέον επίσημο βήμα, δίνει μια εικόνα άλλης χώρας, σε κάποιο άλλο παράλληλο πλανήτη».

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ψεύτη με περικεφαλαία».

Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε:

«"Η οικονομία αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, καθώς η πανδημία φτάνει στο τέλος της". Αυτή η φράση ειπώθηκε χθες και ειπώθηκε από τον άνθρωπο που κυβερνά αυτή τη χώρα, στο πιο επίσημο βήμα, στη αντιφώνηση που έκανε στον Πρόεδρο Πούτιν. Αυτή είναι η εικόνα που έχει ο κ. Μητσοτάκης για τη χώρα και για τη πραγματικότητα όπου ζει. Και δεν ντράπηκε, δεν κοκκίνισε, δεν αισθάνεται καμιά τύψη, καμιά ενοχή, καμιά ευθύνη να μιλάει από το πιο επίσημο βήμα και να δίνει μια εικόνα άλλης χώρας σε κάποιο άλλο παράλληλο πλανήτη».

Με αναφορές στην κατάσταση στις ΜΕΘ, στους νεκρούς, στις οικογένειες που πενθούν, στους χειρισμούς και τις πολιτικές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σχολίασε:

«Ένα σχόλιο μόνο επιδέχονται. Ότι η χώρα μας, δυστυχώς, δεν είναι μόνο σε κλοιό πανδημίας. Σε κλοιό ανατιμήσεων και ακρίβειας. Αλλά και σε κλοιό Μητσοτάκη. Σε κλοιό αναισθησίας, κυνισμού, ψεύδους, ολοκληρωτικής και αθεράπευτης άγνοιας και αγνόησης του δράματος που ζουν οι πολίτες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ