ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήφης Βαλυράκης: Ο Independent τον κατατάσσει στις «σπουδαίες προσωπικότητες που "έφυγαν" το 2021»

Σήφης Βαλυράκης: Ο Independent τον κατατάσσει στις «σπουδαίες προσωπικότητες που "έφυγαν" το 2021»
Ο βρετανικός Independent, μία από τις κορυφαίες εφημερίδες της «Γηραίας Αλβιόνας», σε άρθρο του για τις κορυφαίες προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή το 2021, έχει συμπεριλάβει και τον Σήφη Βαλυράκη. ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/ ΙΝΤΙΜΕ

Ήταν 24 Ιανουαρίου 2021 όταν το νήμα της ζωής του Σήφη Βαλυράκη θα κοβόταν απότομα στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, με την υπόθεση να είναι ακόμα ανοικτή και να απασχολεί τις Αρχές καθώς φαίνεται πως δεν ήταν τελικά ατύχημα αλλά εγκληματική ενέργεια.

Η οικογένεια Βαλυράκη από την πρώτη στιγμή αποζητά τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη δικαίωση, κινώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να έρθουν τα πάντα στο φως.

Την ώρα, λοιπόν, που η υπόθεση παραμένει ανοικτή, ήρθε μια σημαντική στιγμή για την οικογένεια Βαλυράκη και τη μνήμη του εκλιπόντος.

Ο βρετανικός Independent, μία από τις κορυφαίες εφημερίδες της «Γηραίας Αλβιόνας», σε άρθρο του για τις κορυφαίες προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή το 2021, έχει συμπεριλάβει και τον Σήφη Βαλυράκη.

«Σήφης Βαλυράκης, 77 ετών. Ένας πρώην υπουργός και αντιστασιακός κατά της στρατιωτικής δικτατορίας την περίοδο 1967-1974 στην Ελλάδα, ο οποίος επιχείρησε δυο παράτολμες αποδράσεις. 24 Ιανουαρίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον θάνατο το Σήφη Βαλυράκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ