ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαίνεται ο «πόλεμος» για τη μελέτη Τσιόδρα: Κόντρα Γεωργιάδη - Σκουρλέτη στη Βουλή

Μαίνεται ο «πόλεμος» για τη μελέτη Τσιόδρα: Κόντρα Γεωργιάδη - Σκουρλέτη στη Βουλή
Ένταση στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Photo Collage via INTIME NEWS

Μαίνεται ο «πόλεμος» κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ στο ΕΣΥ.

Να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα κάλεσε τον πρωθυπουργό ο Πάνος Σκουρλέτης, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να περνάει στην αντεπίθεση, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το μοναδικό θέμα για το οποίο αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση είναι η πανδημία.

«Εύχεστε η πανδημία να πάει άσχημα για να κερδίσετε σε ψήφους», είπε απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας την ότι "χαίρεται με τη μετάλλαξη Όμικρον, ελπίζοντας ότι έτσι θα ρίξει τον Μητσοτάκη"», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πυροδοτώντας αντιδράσεις στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είσαι άθλιος», ακούστηκε να φωνάζει ο Κώστας Μπάρκας, ενώ από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε ότι τα διαβάζω και δεν λέει αυτά που λέτε... Περιγράφει διαχρονικά προβλήματα και αν με προκαλέσετε, οφείλω να σας πω ότι θα βρούμε ίδιες μελέτες, με ίδια συμπεράσματα, και για την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Πάνος Σκουρλέτης διερωτήθηκε αν μετά τη δημοσιοποίηση της μελέτης και τα δραματικά συμπεράσματα που περιλαμβάνει για την αυξημένη θνητότητα εκτός ΜΕΘ, ο πρωθυπουργός αισθάνεται την ανάγκη να ανασκευάσει την επαίσχυντη δήλωσή του, ερχόμενος σήμερα στη Βουλή για να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ