Τσίπρας για την παραλαβή της μελέτης Τσιόδρα-Λύτρα: Θα ήταν φαρσοκωμωδία, αν δεν ήταν τραγωδία…
Στη μελέτη των Σωτήρη Τσιόδρα και Θεόδωρου Λύτρα για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ επανέρχεται ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε στο Twitter απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας «Θα ήταν φαρσοκωμωδία, αν δεν ήταν τραγωδία».
Στο απόσπασμα της συνέντευξης, ο πρωθυπουργός δηλώνει πως «τρεις φορές την εβδομάδα ο κ. Τσιόδρας, μού παρουσιάζει όλα τα δεδομένα».
«Κατά τ’ άλλα, τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα την παρέλαβε ο κλητήρας του υπουργείου. Κανείς δεν ήξερε. Θα ήταν φαρσοκωμωδία, αν δεν ήταν τραγωδία» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η A24 πιάνει το «αλυσοπρίονο»: Νέα τηλεοπτική σειρά Texas Chainsaw Massacre
08:41
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Η Μόσχα θα συνεχίσει να στέλνει πετρέλαιο στην Κούβα
08:29
ΕΛΛΑΔΑ
Διαδραστικός χάρτης καταγράφει το «ταξίδι» της αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα - Στο επίκεντρο Πελοπόννησος και Κρήτη
08:26
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ο ελληνικός «επιταχυντής» της OpenAI που θέλει να δώσει ώθηση στις εγχώριες startups ΑΙ
08:26
ΕΛΛΑΔΑ