ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προϋπολογισμός 2022 - Εκλογές ζήτησε ο Βελόπουλος: Θα αποσύρω τις επιχειρήσεις μου στο εξωτερικό

Προϋπολογισμός 2022 - Εκλογές ζήτησε ο Βελόπουλος: Θα αποσύρω τις επιχειρήσεις μου στο εξωτερικό
«Να πάτε την χώρα σε εκλογές γιατί είστε όμηροι. Να πάρετε την ψήφο του λαού αν το αξίζετε. Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, τώρα εκλογές. Η μόνη λύση είναι οι εκλογές», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εκλογές ζήτησε από το βήμα της Βουλής το Σάββατο, όπου συζητείται ο νέος κρατικός προϋπολογισμός ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Να πάτε την χώρα σε εκλογές γιατί είστε όμηροι. Να πάρετε την ψήφο του λαού αν το αξίζετε. Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, τώρα εκλογές. Η μόνη λύση είναι οι εκλογές», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και υποστήριξε ότι η πανδημία καλύπτει την κυβερνητική αδυναμία.

«Κανάλια και δημοσιογράφοι πλουτίζουν από την πανδημία. Ζουν από την πανδημία γι αυτό ο κόσμος να μην τους πιστεύει. Τα κοράκια αυτά ζουν από την πανδημία, πρέπει να υπάρχει η πανδημία για να καλυφθεί η κυβερνητική αδυναμία», ισχυρίστηκε ο κ. Βελόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στη μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα υποστήριξε ότι «αν ήξερε ο πρωθυπουργός και το έκρυβε κάτι δεν πάει καλά. Συνεχίζει με ψέματα να ασκεί κυβερνητικό έργο» ενώ στην συνέχεια ανέφερε «Δεν είναι το πρόβλημα οι πολλοί ασθενείς αλλά οι μη στελεχωμένες ΜΕΘ».

Αναφερόμενος στον Προϋπολογισμό του 2022, είπε ότι «είναι Προϋπολογισμός δανεικών και υπερχρέωσης».

«Καταντήσατε την Ελλάδα κομμουνιστική Βουλγαρία», ανέφερε και πρόσθεσε πως είναι έτοιμος να αποσύρει όλες τις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό, καθώς δεν μπορεί να λειτουργήσει με όρους Τιχουάνα και Σιναλόα, είναι περιοχές του Μεξικου που δρουν εγκληματικές οργανώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ