ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θερμό» επεισόδιο στη Βουλή: Η φράση Γεραπετρίτη προς Τσίπρα που «άναψε τα αίματα»

«Θερμό» επεισόδιο στη Βουλή: Η φράση Γεραπετρίτη προς Τσίπρα που «άναψε τα αίματα»
Μια φράση του κ. Γεραπετρίτη, προς τον κ. Τσίπρα ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ένταση επικράτησε στη Βουλή μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τον νέο κρατικό Προϋπολογισμό.

Μια φράση του κ. Γεραπετρίτη, προς τον κ. Τσίπρα που προηγουμένως είχε ζητήσει την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ώρα να πηγαίνετε κύριε Πρόεδρε» είπε απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μια φράση στην οποία απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

«Έρχεστε να απαντήσετε σε μένα. Δεν είστε ούτε αρχηγός κόμματος για να κάθομαι να σας ακούω και να σας απαντώ, δεν είστε ούτε καν εκλεγμένος με την ψήφο του ελληνικού λαού, για να έχετε το θράσος να μου λέτε κάτι τέτοιο. Δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω να σας ακούσω. Εκλεγείτε με την ψήφο του ελληνικού λαού και μετά θα καθίσω να σας ακούσω. Σας ζητώ να ανακαλέσετε», είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ταυτόχρονα από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές φώναζαν «Ντροπή σου!», προς τον υπουργό Επικρατείας, με τον Κωνσταντίνο Τασούλα να ζητεί από όλους ηρεμία.

«Παρακαλώ, πρέπει να συνεχίσουμε», είπε ο πρόεδρος της Βουλής για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η διαδικασία με την ομιλία του κ. Γεραπετρίτη, ο οποίος χαρακτήρισε «ακραίο και αντισυνταγματικό» τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ