ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Σφοδρή επίθεση Πολάκη στην κυβέρνηση για την πανδημία

Βουλή: Σφοδρή επίθεση Πολάκη στην κυβέρνηση για την πανδημία
«Δεν ντρέπεστε να λέτε ότι θα απολύσετε αυτούς τους 6.500 υγειονομικούς;» είπε ο Παύλος Πολάκης INTIME

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης και ευχήθηκε την καινούργια χρονιά η χώρα να έχει απαλλαγεί από την κυβέρνηση της ΝΔ.

«Χρόνια πολλά και με την καινούργια χρονιά να έχουμε απαλλαγεί και από την Πανδημία και από την Μαξίμου ΑΕ», είπε και αναφερόμενος ειδικότερα στις ΜΕΘ, είπε ότι η κυβέρνηση πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

«Aπό τον Ιούλιο του 2019 μέχρι το Μάρτιο του 2020 δεν προσθέσατε κανένα κρεβάτι», είπε και διερωτήθηκε τι συνέβη με τη μελέτη Τσιόδρας- Λύτρα. «Ποιος την πήρε αυτή τη μελέτη; Ο Πίνατ (σ.σ. ο αδέσποτος σκύλος που υιοθέτησε ο πρωθυπουργός) στο Μαξίμου;», διερωτήθηκε.

Σε ότι αφορά στην αναφορά του υπουργού Υγείας ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μην εργάζεται ανεμβολίαστος στο ΕΣΥ, είπε: «Δεν ντρέπεστε να λέτε ότι θα απολύσετε αυτούς τους 6.500 υγειονομικούς; Να τους επαναφέρετε με δυο και τρία και τέσσερα τεστ την εβδομάδα. Θέλετε να νομιμοποιήσετε τις απολύσεις, και να έχετε ταυτοχρόνως και το φόβητρο», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Έρχεται η ανάσταση όπως είπε ο Σπίρτζης. Κυριακή κοντή γιορτή», κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ