ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Καθυστερημένα και ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης

ΚΙΝΑΛ: Καθυστερημένα και ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης
Την άποψη ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σήμερα «λαμβάνονται καθυστερημένα και δεν επαρκούν», καταθέτει το Κίνημα Αλλαγής ΙΝΤΙΜΕ

Την άποψη ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σήμερα «λαμβάνονται καθυστερημένα και δεν επαρκούν», καταθέτει το Κίνημα Αλλαγής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη, αυτά «δεν μπορούν να ανακόψουν αποφασιστικά την διάδοση του ιού, καθώς δεν συνοδεύονται από σχεδιασμό για την αύξηση των εμβολιασμών, την ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ και την προετοιμασία του συστήματος να αντιμετωπίσει το πέμπτο κύμα της πανδημίας που είναι προ των πυλών».

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι «είναι ώρα η ατολμία, η καθυστέρηση και ο φόβος του πολιτικού κόστους να πάψουν να υπαγορεύουν αποφάσεις που κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές, την υγεία και το εισόδημα των πολιτών».

Τέλος, επαναλαμβάνει τις προτάσεις του οι οποίες είναι «εμβολιασμοί, ενίσχυση του ΕΣΥ, αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, επιδημιολογική παρατήρηση με διενέργεια rapid και pcr test και αποτελεσματική ιχνηλάτηση, είναι αναγκαία για την αναχαίτιση του νέου κύματος πανδημίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ