ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Τέλη του Μαρτίου οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. λόγω κορωνοϊού

Θεοδωρικάκος: Τέλη του Μαρτίου οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. λόγω κορωνοϊού
«Όλα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., όπως και όλοι όσοι υπηρετούμε τον δημόσιο βίο, αξιολογούνται καθημερινά», λέει ο υπ. Προστασίας του Πολίτη ΙΝΤΙΜΕ

Ο κορωνοϊός «μεταφέρει» και τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία κατά περίπου δύο μήνες, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, που τα τελευταία χρόνια γίνονται τον Ιανουάριο, εφέτος θα γίνουν στα τέλη Μαρτίου.

«Όλα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., όπως και όλοι όσοι υπηρετούμε τον δημόσιο βίο, αξιολογούνται καθημερινά. Οι κρίσεις θα διεξαχθούν φέτος στα τέλη Μαρτίου», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αιτιολογώντας την απόφασή του επεσήμανε:

«Η αιτία είναι ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει πολύ μεγάλο βάρος στους ελέγχους για την πανδημία και περίπλοκα καθήκοντα αυτή την περίοδο. Επομένως οι κρίσεις που φέρνουν αλλαγές είναι προτιμότερο να γίνουν αφού έχει περάσει αυτή η περίοδος. 'Αλλωστε μέχρι το 2016 οι κρίσεις γίνονταν τον Μάρτιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ