ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Οι δεσμεύσεις μας για μείωση φόρων γίνονται πράξη από την 1η Ιανουαρίου

Μητσοτάκης: Οι δεσμεύσεις μας για μείωση φόρων γίνονται πράξη από την 1η Ιανουαρίου
Στόχος όπως προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης είναι να δημιουργηθούν καλύτερες θέσεις εργασίας, να στηριχθεί η δημόσια παιδεία, η υγεία, οι πιο αδύναμοι και οι νέοι ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στις οικονομικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης που γίνονται πράξη από την 1η Ιανουαρίου 2022 και οι οποίες μειώνουν φόρους ενισχύοντας το εισόδημα, αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, από την 1η Ιανουαρίου ισχύει μία ακόμη δέσμη μέτρων που μειώνουν τους φόρους και ενισχύουν το εισόδημα» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός.

Στόχος όπως προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης είναι να δημιουργηθούν καλύτερες θέσεις εργασίας, να στηριχθεί η δημόσια παιδεία, η υγεία, οι πιο αδύναμοι και οι νέοι.

«Οι επιχειρήσεις να γίνουν πιο παραγωγικές. Να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα, ώστε να στηρίξουμε τη δημόσια παιδεία και υγεία. Η αναδιανομή υπέρ των αδυνάμων να γίνει ακόμη πιο γενναία. Και ειδικά οι νέοι μας να έχουν μια καλύτερη ζωή. Το είπαμε, το κάνουμε και το 2022!» καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ