Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την υποψήφια πρόεδρο της Γαλλίας, Βαλερί Πεκρές
Ανανεώθηκε:
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ιδιωτικό γεύμα με την Περιφερειάρχη της περιοχής του Παρισιού και υποψήφια των Ρεπουμπλικανών (LR) για το αξίωμα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Πεκρές, η οποία επισκέπτεται την Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος επαναβεβαιώθηκε το παραδοσιακά εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας - Γαλλίας, συζητήθηκαν οι προκλήσεις της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, του οποίου είναι μέλη η ΝΔ και οι Ρεπουμπλικανοί (LR), και έγινε εκτενής ανάλυση των γεωπολιτικών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Στο γεύμα παρέστησαν o πρώην Επίτροπος της ΕΕ Michel Barnier και ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου.
Καζακστάν: Σε λειτουργία ο τερματικός σταθμός πετρελαίου της Κασπίας μετά από επίθεση drones
19:04
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από τις Ουκρανικές επιθέσεις στη Ρωσία - Οι φονικότερες των τελευταίων ετών
18:52
Έπιασαν 18χρονο και 20χρονο τη στιγμή που θα άρπαζαν 10.000 ευρώ από γυναίκα στον Βόλο
18:40
Ιράν: Αναστέλλει τις δεσμεύσεις του στο πλαίσιο της εκεχειρίας με τις ΗΠΑ
18:33