Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την υποψήφια πρόεδρο της Γαλλίας, Βαλερί Πεκρές
Ανανεώθηκε:
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ιδιωτικό γεύμα με την Περιφερειάρχη της περιοχής του Παρισιού και υποψήφια των Ρεπουμπλικανών (LR) για το αξίωμα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Πεκρές, η οποία επισκέπτεται την Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος επαναβεβαιώθηκε το παραδοσιακά εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας - Γαλλίας, συζητήθηκαν οι προκλήσεις της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, του οποίου είναι μέλη η ΝΔ και οι Ρεπουμπλικανοί (LR), και έγινε εκτενής ανάλυση των γεωπολιτικών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Στο γεύμα παρέστησαν o πρώην Επίτροπος της ΕΕ Michel Barnier και ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου.
Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για διακεκριμένες κλοπές - Ανήλικος ο ένας από τους δύο δράστες
15:17
Πού οφείλονται οι συνεχείς βροχές σε Νότια Ευρώπη και Ελλάδα - Ο ρόλος του αεροχειμάρρου (χάρτες)
15:16
e-ΕΦΚΑ: Eκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες από σήμερα μέχρι την Κυριακή
15:08
Αύξηση έως 120 ευρώ τον μήνα για 5.500 απόστρατους - Ποιοι είναι οι κερδισμένοι
15:02