Πάτρα: Αποδοκιμασίες κατά Γκάγκα από υγειονομικούς σε αναστολή στο «Άγιος Ανδρέας»
Ανανεώθηκε:
Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι σε αναστολή και συνδικαλιστές έκαναν κινητοποίηση στην πύλη του νοσοκομείο, αντιδρώντας στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.
Κρατώντας πανό φώναξαν προς την αν. υπουργό Υγείας «παραιτήσου» , και «φέρτε πίσω τις αναστολές» σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο από το τοπικό μέσο thebest.gr.
Υπενθυμίζεται πως η κυρία Γκάγκα βρίσκεται από την Τετάρτη στην Πάτρα όπου έχει συναντήσεις με υγειονομικούς φορείς της περιοχής και σήμερα επισκέφτηκε το νοσοκομείο της πόλης και συμμετείχε σε σύσκεψη.
PHOTO 1 / 5
Photo 1/5
Πηγή: thebest.gr
Photo 2/5
Πηγή: thebest.gr
Photo 3/5
Πηγή: thebest.gr
Photo 4/5
Πηγή: thebest.gr
Photo 5/5
Πηγή: thebest.gr
ΚΟΣΜΟΣ
Τηλεφωνική επικοινωνία Ανδρουλάκη και Χριστοδουλίδη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
12:33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: Η σημαία και η καρδιά μας βρίσκεται στην Κύπρο
12:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χριστοδουλίδης: Η Ελλάδα ανοίγει το δρόμο για το πώς η ΕΕ θα πρέπει να ανταποκρίνεται
12:14
ΚΟΣΜΟΣ
ΥΠΕΞ Γαλλίας: Έχουμε το δικαίωμα επέμβασης στη Μέση Ανατολή για να προστατεύσουμε τους συμμάχους μας
12:09
ΕΛΛΑΔΑ