ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα άγρια κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή για τα εμβόλια

Νέα άγρια κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή για τα εμβόλια
INTIME

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση για τον εμβολιασμό ενάντια στον κορωνοϊό είχαν στη Βουλή Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης με τον υπουργό Ανάπτυξης να αποκαλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος» και να επιρρίπτει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, γιατί τον αφήνουν να διαχέει δηλητήριο κατά των εμβολίων.

«Ο κ. Πολάκης, ο άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος μιλάει για μονοκλωνικά, αντιϊκά αλλά όχι για τα εμβόλια», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης μετά την κριτική που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη απέρριψε τις αιτιάσεις περί αποτυχίας του εμβολιαστικού προγράμματος και σημείωσε πως η θέση της Ελλάδας κατέβηκε στον σχετικό δείκτη, καθώς άλλες χώρες είχαν καλύτερα αποτελέσματα στο ζήτημα του εμβολιασμού των πολιτών τους.

«Δυστυχώς ένας σκληρός πυρήνας δεν δέχεται να εμβολιαστεί και δεν είναι κυβερνητική ευθύνη αυτό που έχουν στο μυαλό τους αυτοί οι άνθρωποι», είπε και στρέφοντας τα πυρά του στον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Στο δημόσιο διάλογο ευτυχώς δεν ακούγεται μόνον η κυβέρνηση, αλλά και κ. Πολάκης με τις δεκάδες αναρτήσεις κατά των εμβολίων, άρα μην βγάζετε ουρά σας απέξω, ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας έχετε τεράστια ευθύνη γιατί αφήσατε για ένα μεγάλο διάστημα να διαχέει δηλητήριο, έχετε ευθύνη κι εσείς για αυτή την αδράνεια».

Η αναφορά του κ. Γεωργιάδη πως ο κ. Πολάκης άφησε και τη μητέρα του ανεμβολίαστη, προκάλεσε την έκρηξη του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ιατρική την ασκώ 30 χρόνια και την ξέρω όσο λίγοι σε αυτή τη χώρα», υποστήριξε και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της μητέρας του. «Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι από όσα είπα από πέρυσι για εμβόλια και πανδημία και αποτελεσματικότητα φαρμάκων δεν ισχύει. Εγώ τελείωσα Ιατρική και όχι Ιστορικό Αρχαιολογικό», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ