Κουτσούμπας για κακοκαιρία: Η κυβέρνηση κωφεύει μπροστά στο κόστος θέρμανσης για τα νοικοκυριά
Δριμύ «κατηγορώ» εναντίον της κυβέρνησης εξαπολύει την Κυριακή ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή την ακρίβεια και το κόστος θέρμανσης που καλούνται να πληρώσουν τα νοικοκυριά, εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
«Χιλιάδες οικογένειες, σε όλη τη χώρα, αυτές τις μέρες δεν μπορούν να ζεσταθούν, γιατί το κόστος θέρμανσης έχει εκτοξευτεί», τονίζει ο κ. Κουτσούμπας.
«Πόσο διαφορετική, όμως, θα ήταν η κατάσταση, αν δεν είχε προχωρήσει η απελευθέρωση της ενέργειας, η απολιγνιτοποίηση και τα "πράσινα άλογα" της ανάπτυξης; Πόσο αλήθεια θα μπορούσαν να ανακουφιστούν τα λαϊκά νοικοκυριά, εάν έστω είχαν καταργηθεί οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης και ο ΦΠΑ στα καύσιμα; Όλες προτάσεις του ΚΚΕ», διερωτάται.
«Η κυβέρνηση όμως κωφεύει! Ντροπή!», καταλήγει ο κ. Κουτσούμπας.
Πούτιν: Η Ρωσία θα συνεχίσει να παραδίδει πετρέλαιο στην Ινδία παρά τις αντιδράσεις των ΗΠΑ
14:31
Γερμανός ΥΠΕΞ προς ΗΠΑ: Το Βερολίνο δεν έχει ανάγκη «συμβουλές από το εξωτερικό»
14:26
Δώρο Χριστουγέννων: Πώς υπολογίζεται για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα
14:21
Στήριξη στην Ουκρανία και ενότητα μεταξύ Ευρώπης - ΗΠΑ ζητά ο Μακρόν
14:09