ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο οδηγό στην Αττική Οδό

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο οδηγό στην Αττική Οδό
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο οδηγό ζήτησε ο πρωθυπουργός από τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού - Έγινε δεκτό από την εταιρεία.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο. Η εταιρεία το αποδέχθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ