ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση ΚΟ ΚΙΝΑΛ για τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό

Ερώτηση ΚΟ ΚΙΝΑΛ για τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό
Oι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ζητούν απαντήσεις και την κατάθεση εγγράφων για τα γεγονότα στην Αττική Οδό INTIME

Απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων για τον συντονισμό των κρατικών υπηρεσιών στην πρόσφατη κακοκαιρία, που παραμένουν ακόμη αναπάντητα, ζητάει το ΚΙΝΑΛ, με ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που κατέθεσε σύσσωμη η ΚΟ του κόμματος.

Με θέμα τις αστοχίες στο συντονισμό των κρατικών υπηρεσιών και την έλλειψη ανταπόκρισης από τις «Αττικές Διαδρομές ΑΕ» που οδήγησαν στον εγκλωβισμό πολιτών και το μπλοκάρισμα των μετακινήσεων στο Λεκανοπέδιο Αττικής, οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ζητούν απαντήσεις και την κατάθεση εγγράφων για τα ακόλουθα θέματα :

  1. Πότε έγιναν οι συσκέψεις πριν την εκδήλωση της χιονόπτωσης της 24ης Ιανουαρίου, ποιοι κλήθηκαν, τι προτάσεις κατατέθηκαν τόσο από τις υπηρεσίες όσο και από τις “Αττικές Διαδρομές ΑΕ” και ποια τα πρακτικά με τις αποφάσεις από τις συσκέψεις αυτές; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.
  2. Πότε δόθηκε η πρώτη εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό και πότε ανταποκρίθηκε η Αττική Οδός και πότε τελικά έγινε αυτό; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.
  3. Πότε έγινε έλεγχος της ετοιμότητας λειτουργίας και της επάρκειας των εκχιονιστικών μηχανημάτων της Αττικής Οδού και εάν ναι ποια ήταν η αξιολόγηση του ελέγχου; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ