ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκανδαλίδης: Η πολιτική ευθύνη διαχείρισης της κακοκαιρίας ανήκει εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση

Σκανδαλίδης: Η πολιτική ευθύνη διαχείρισης της κακοκαιρίας ανήκει εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση
«Το επιτελικό κράτος εξέπνευσε κάτω από το χιόνι» είπε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση απέτυχε και στη διαχείριση της πανδημίας, όπως και το καλοκαίρι στις πυρκαγιές INTIME

Σοβαρές πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της «Ελπίδας» επέρριψε ο Κώστας Σκανδαλίδης, κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης για την διαχείριση της κακοκαιρίας είναι βαριά και δεν μπορεί να μοιραστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανήκει εξ ολοκλήρου στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και ανεβάζοντας τους τόνους επέκρινε την κυβέρνηση ότι απέτυχε σε όλα τα μέτωπα.

«Το επιτελικό κράτος εξέπνευσε κάτω από το χιόνι», είπε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση απέτυχε και στη διαχείριση της πανδημίας, όπως και το καλοκαίρι στις πυρκαγιές.

Σχολιάζοντας την απόφαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα να μην παραχωρήσει αίθουσα στο ΚΙΝΑΛ για να πραγματοποιήσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, έκανε λόγο για εξωθεσμική παρέμβαση που δείχνει την αγωνία της κυβέρνησης για την πορεία των πολιτικών εξελίξεων.

«Κάναμε πρόταση να ξεκινήσει η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα στις 8 το πρωί για να μην συμπέσει με τη συνεδρίαση στην Ολομέλεια, αν ξεκινήσει η συζήτηση στις 8 το πρωί, θα το πάμε στις 7.00 πμ», είπε εμφανώς εκνευρισμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ