ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή - Κεγκέρογλου: «Αντί για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, γίνονται διευθετήσεις»

Βουλή - Κεγκέρογλου: «Αντί για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, γίνονται διευθετήσεις»
Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου

«Το 2019 οι πολίτες απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν εντολή στον κ. Μητσοτάκη για πράγματα που θα έφερναν σε καλύτερη κατάσταση την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αντί όμως να αξιοποιηθούν με μια ολοκληρωμένη στρατηγική οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, οι άνθρωποι της, οι ευρωπαϊκοί πόροι αναλώνονται με αδιαφάνεια και χωρίς σχέδιο», δήλωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης.

«Με λίστες κονδυλίων και έργων υπό τον τίτλο Ελλάδα 2.0», «διατέθηκαν 44 δισ. για την πανδημία, χωρίς δικαιοσύνη, προτεραιότητες και στόχους και γι΄αυτό δεν έπιασαν τον ανάλογο τόπο. Αντί για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, γίνονται διευθετήσεις. Έτσι χάνονται πόροι ευκαιρίες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Σήμερα 30 μήνες μετά τη διακυβέρνηση της ΝΔ, την εγκαλούμε για τα απογοητευτικά στοιχεία στους οικονομικούς και κοινωνικούς δείκτες».

«Τα ελλείμματα αυξάνονται, το δημόσιο χρέος, το ιδιωτικό χρέος, οι υποχρεώσεις του δημοσίου προς τους πολίτες. Τα εισοδήματα μειώνονται, η φτώχεια αυξάνεται και διευρύνονται οι κοινωνικές ανισότητες. Τα μερίδια της αγοράς συγκεντρώνονται σε όλο και λιγότερα χέρια, οι μικρομεσαίοι συρρικνώνονται και εντείνεται η αδικία στη φορολόγηση», είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ