Επέτειος Ιμίων - Παναγιωτόπουλος: Η μνήμη παραμένει ζωντανή
Ανανεώθηκε:
«Οι Καραθανάσης, Βλαχάκος και Γιαλοψός πέρασαν στο πάνθεον των ηρώων του έθνους και θα τους τιμούμε πάντα» τονίζει σε ανάρτησή του για την επέτειο των Ιμίων ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Παναγιώτοπουλος.
«Πέρασαν 26 χρόνια από εκείνη τη νύχτα στα Ίμια. Η μνήμη παραμένει ζωντανή. Οι Καραθανάσης, Βλαχάκος και Γιαλοψός πέρασαν στο πάνθεον των Ηρώων του Έθνους και θα τους τιμούμε πάντα. Αθάνατοι και αντάξιοι της ενδόξου ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού» αναφέρει ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους ήρωες που έπεσαν στο καθήκον
«26 χρόνια πέρασαν από τη μεγάλη νύχτα των Ιμίων» αναφέρει παράλληλα σε ανάρτησή του αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τονίζοντας πως «δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους ήρωες που έπεσαν στο καθήκον».
«26 χρόνια πέρασαν από τη μεγάλη νύχτα των Ιμίων. Χριστόδουλος Καραθανάσης. Παναγιώτης Βλαχάκος. Έκτορας Γιαλοψός Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους ήρωες που έπεσαν στο καθήκον. Αθάνατοι!» αναφέρει ο κ. Βαρβιτσιώτης.
SPONSORED
Γιούνκερ στο Συνέδριο ΝΔ: Κυριάκο είσαι ένας σπουδαίος πρωθυπουργός
12:42
Eurovision 2026: Στο 84% εκτοξεύθηκε η τηλεθέαση στον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού
12:31
Χαιρετισμός Μέτσολα στο Συνέδριο ΝΔ: «Με την Ελλάδα ξανά στην καρδιά της Ευρώπης θα τα καταφέρουμε»
12:21
Ο V12 της Aston Martin επιμένει και θα είναι ακόμα πιο δυνατός στη Vanquish S
12:10